Otvorene prijave za grupnu nabavu i ugradnju solarnih elektrana Zelene energetske zadruge

HZZ u 2023. godini pozitivno ocijenio sve poslovne planove čiji je prijavitelj GRAS
30. studenoga 2023.
Poduzetnicima uručeni ugovori za naukovanje
1. prosinca 2023.
HZZ u 2023. godini pozitivno ocijenio sve poslovne planove čiji je prijavitelj GRAS
30. studenoga 2023.
Poduzetnicima uručeni ugovori za naukovanje
1. prosinca 2023.

Otvorene prijave za grupnu nabavu i ugradnju solarnih elektrana Zelene energetske zadruge

Zelena energetska zadruga otvorila je prijave za grupnu nabavu i ugradnju solarnih elektrana.

Na sunčanoj strani (www.nasuncanojstrani.hr), servisu Zelene energetske zadruge (ZEZ) za podršku u realizaciji solarnih elektrana, pozivaju se građani iz cijele Hrvatske spremni na ugradnju solarne elektrane za obiteljsku kuću, tvrtku ili obrt da se uključe u grupnu nabavu opreme i ugradnje solarnih elektrana. Cilj je osigurati veću isplativost ugradnje solarne elektrane izborom opreme visoke razine kvalitete po povoljnijim uvjetima te sigurnost i podršku u cjelokupnom procesu njene realizacije.

U suradnji s partnerskim instalaterima solarnih elektrana, servis sudionicima nudi tri opcije nabave koje se razlikuju u kategoriji kvalitete, rokovima jamstva proizvođača nakon ugradnje te cijeni opreme.

OČEKIVANI POPUST

Popust koji se planira ostvariti grupnom nabavom je minimalno 15 % na tržišne cijene, a konačan ostvareni popust ovisit će o broju sudionika grupne nabave i količini potrebne opreme. Za primjer, u prethodnom izdanju grupne nabave za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju koja se organizirala tijekom ljeta 2023. godine, uključilo se 50 građana koji su ostvarili oko 10 % popusta na ponuđene pakete opreme.

DODATNE POGODNOSTI

  • Ostvarujete 50 % na izradu glavnog projekta solarne elektrane, kada sa servisom idete i u ugradnju solarne elektrane.
  • Zajedno se ide u realizaciju Vaše solarne elektrane. To znači da tim servisa stoji na raspolaganju za savjetovanje i podršku na svakom administrativnom i tehničkom koraku realizacije solarne elektrane. Uz to, informirat će Vas o dodatnim prilikama i pogodnostima u području solarne energije.
  • Brzi termini ugradnje, cilja se da se solarne elektrane naručene kroz ovu grupnu nabavu realiziraju u I. kvartalu 2024. godine.

Za sudjelovanje u grupnoj nabavi potrebno se predbilježiti putem registracijskog obrasca do 25. siječnja 2024. godine. Nakon ispunjenja obrasca, tim servisa Na sunčanoj strani kontaktirat će vas u najkraćem mogućem roku (radnim danom) s detaljnom ponudom za sudjelovanje u grupnoj nabavi po dostupnim paketima opreme.

Sve dodatne informacije o grupnoj nabavi moguće je saznati pozivom na broj 01 2090 404 ili slanjem upita na adresu elektroničke pošte solari@zez.coop.

Više informacija potražite ovdje.

Skip to content