Otvoren Javni poziv za kupovinu steonih junica
15. listopada 2020.
FINA raspisala natječaj za IT stipendije
19. listopada 2020.

Stipendije Grada Slatine

Grad Slatina i ove je godine raspisao Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima s područja Grada Slatine na temelju Odluke o stipendiranju učenika i studenata objavljenoj u Službenom glasniku Grada Slatine.

Tako je Povjerenstvo za dodjelu stipendija Grada Slatine objavilo Natječaj za dodjelu stipendija za školsku/akademsku godinu 2020./2021. godinu i to za studente koji su se opredijelili za deficitarna zanimanja, zatim za športske stipendije učenicima osnovnih i srednjih škola kao i studentima, a stipendije će dobiti i 7 darovitih studenata u iznosu od 1.000 kuna mjesečno.

Nakon provedenog Javnog natječaja, po tri športske stipendije dodijelit će se učenicima osnovne i srednje škole u iznosu od 200,00 kuna mjesečno te po 1.000,00 kuna studentima.

Studentske stipendije za studente koji se školuju za deficitarna zanimanja dodjeljivat će se u iznosu od 1.000,00 kuna mjesečno, a ostvarit će ju moći po jedan student koji se školuje za zvanje doktora medicine, zatim budući magistar edukacije matematike, magistar logopedije, magistar edukacijske rehabilitacije, magistar inženjer građevinarstva i magistar farmacije.

Natječaj je otvoren do 30. studenog ove godine.

Više informacija potražite ovdje.

Skip to content