Otvoren Javni poziv za kupovinu steonih junica
15. listopada 2020.
FINA raspisala natječaj za IT stipendije
19. listopada 2020.
Otvoren Javni poziv za kupovinu steonih junica
15. listopada 2020.
FINA raspisala natječaj za IT stipendije
19. listopada 2020.

Stipendije Grada Slatine

Grad Slatina i ove je godine raspisao Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima s područja Grada Slatine na temelju Odluke o stipendiranju učenika i studenata objavljenoj u Službenom glasniku Grada Slatine.

Tako je Povjerenstvo za dodjelu stipendija Grada Slatine objavilo Natječaj za dodjelu stipendija za školsku/akademsku godinu 2020./2021. godinu i to za studente koji su se opredijelili za deficitarna zanimanja, zatim za športske stipendije učenicima osnovnih i srednjih škola kao i studentima, a stipendije će dobiti i 7 darovitih studenata u iznosu od 1.000 kuna mjesečno.

Nakon provedenog Javnog natječaja, po tri športske stipendije dodijelit će se učenicima osnovne i srednje škole u iznosu od 200,00 kuna mjesečno te po 1.000,00 kuna studentima.

Studentske stipendije za studente koji se školuju za deficitarna zanimanja dodjeljivat će se u iznosu od 1.000,00 kuna mjesečno, a ostvarit će ju moći po jedan student koji se školuje za zvanje doktora medicine, zatim budući magistar edukacije matematike, magistar logopedije, magistar edukacijske rehabilitacije, magistar inženjer građevinarstva i magistar farmacije.

Natječaj je otvoren do 30. studenog ove godine.

Više informacija potražite ovdje.

Skip to content