Promocija usluga Poduzetničkog inkubatora Slatina
18. prosinca 2019.
Sretan Božić i uspješna nova godina!
23. prosinca 2019.
Promocija usluga Poduzetničkog inkubatora Slatina
18. prosinca 2019.
Sretan Božić i uspješna nova godina!
23. prosinca 2019.

Dragi Djede Mraze,

evo što smo radile ove godine.

Poslije 2018. godine, koja je bila vrlo uspješna, brojke kazuju da u 2019. godini imamo još više razloga za zadovoljstvo. Napisale smo 87 projektnih prijava za klijente u ukupnoj vrijednosti od 34.421.209,34 kn. Posebno nas veseli podatak da je od svih prijava čak 15 napisano za Grad Slatinu, bilo da je Grad bio prijavitelj projekta, partner na projektu ili su projekti bili od važnosti za Grad, primjerice projekti pisani za udruge Grada Slatine. S Gradom Slatina surađivale smo i na izradi Programa mjera razvoja malog i srednjeg poduzetništva na području Grada Slatine, pripremi Intervencijskog plana Grada Slatine te pripremnim radnjama za izradu Koncepta pametnih gradova za Grad Slatinu.

U GRAS-u je organizirano i održano 19 radionica i predavanja za slatinske poduzetnike, za nezaposlene te za učenike srednjih škola u ukupnom trajanju od 40 dana.

Sudjelovale smo na 41 edukaciji.

Također, u 2019. godini uspješno smo okončale provedbu dvaju vlastitih projekata, a GRAS je kao partner surađivao i na provedbi tri projekta prijavitelja Virovitičko-podravske županije, Poduzetničkog inkubatora VPŽ i RA VIDRA.

GRAS je sudjelovao i u provedbi pilot projekta Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO). Uz to su djelatnice GRAS-a nadgledale i provedbu 60 projekata za klijente.

O aktualnostima u radu GRAS-a objavljeno je 29 članaka na portalu Radio Slatine i Grada Slatine te 2 članka u Glasu Slavonije i 1 u regionalnom izdanju Večernjeg lista.

U 2019. godini smo izradile i novu, pregledniju web stranicu, ažurirali službene akte GRAS-a te savjetovale više od 200 poduzetnika s područja Grada Slatine i okolice.

Dragi Djede Mraze, želimo ti sretan Božić i uspješnu novu godinu. Ako imaš poklone za nas, čekamo te na adresi Braće Radić 2. 🙂

 

                                                                                                                                                                #timGRAS

Skip to content