Besplatna online radionica “Leadership malih tvrtki”

Razvojne agencije gradova Slatine i Belog Manastira dogovorile zajedničku suradnju
19. srpnja 2023.
Aktualnosti radnog prava iz perspektive poduzetnika kroz radionicu GRAS-a prezentirao odvjetnik Goran Jarić
21. srpnja 2023.

Besplatna online radionica “Leadership malih tvrtki”

Gradska razvojna agencija Slatine poziva Vas na besplatnu online radionicu „Leadership malih tvrtki“, koju će u ponedjeljak 24. srpnja 2023. godine s početkom u 10:00 sati održati Velimir Srića,  profesor emeritus na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i jedan od vodećih konzultanta iz područja leadershipa, menadžmenta i informacijskih tehnologija.

Radionica je namijenjena mikro, malim i srednjim poduzetnicima kao i ostaloj zainteresiranoj javnosti.

Prijava sudjelovanja na online radionici je obavezna, a prijavu možete izvršiti slanjem svojih kontakt podataka (ime i prezime, e-mail, kontakt telefon i naziv poduzeća/ustanove – ako je primjenjivo) na adresu: info@gras.com.hr.

Prije održavanja radionice, na  prijavljenu e-mail adresu dobit ćete poveznicu preko koje se uključujete u praćenje radionice. Besplatnu aplikaciju zoom.us potrebno je prije početka radionice instalirati i pokrenuti.

Radionica se održava u sklopu projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2“.

Sve dodatne informacije možete dobiti na e-mail: info@gras.com.hr ili ravnatelj@gras.com.hr kao i na telefon: 033/400-414 ili osobnim dolaskom na adresu Trg sv. Josipa 10.

Skip to content